2020. április 1., szerda

Nyugi!


Nyugi!

Senkit nem visznek el, senkiért nem jön a fekete autó, és senkit nem hurcolnak be egy kis veserugdalásra, pofán verésre, köröm letépésre. (Pedig van bennük erre igény.) Egyrészt gyávák ahhoz (mert tényleg mindenhez gyávák), másrészt az már talán valóban kiverné a biztosítékot. Vagy mégsem. Gábor Görgy:


A cél most semmi más, csak a megfélemlítés. Ezzel már elérték azt, amit akartak: hogy tudniillik a publikáló léhűtőkben reflexből, zsigerből szépen és önkéntesen induljon be a lágy melegben tapsikoló és csiklandozó öncenzúra.
És be is fog indulni, van erre idehaza tapasztalat, begyakorlottság és rutin.
Másrészt jól jön ez nekik a 2022-es választásokra. Mert nyugi, lesznek választások. És akkor majd el lehet mondani, hogy mindent az ellenzék nélkül oldottak meg, mi több, az ellenzék gáncsoskodása ellenére. Másrészt el tudják majd azt is mondani, hogy mekkora demokraták, mint ide Lacháza, meghosszabbítva Felcsútig, ugyanis miközben az ellenzék azzal riogatott, hogy nem lesznek választások, meg örök időkre Orbán lesz, aközben, lám, vannak választások, mert ők piszkosul demokraták, szóval semmi sem igaz az ellenzék huhogásából (sivalkodásából, hisztijéből). Ugyanis nem akarnak ezek semmi rosszat, csak megtartani a vagyonukat, meg a családtagok vagyonát, márpedig ehhez hatalomra van szükség. A hatalomnak kizárólag ez az értelme, meg még a vagyongyarapítás. A többi érdektelen. A hatalom szükséges rossz. De nekik nagyon szükséges.
Szóval ők nem akarják, hogy örökké Orbán legyen. A választási körülmények akarják majd, erről pedig senki sem tehet. Olyan ez, kérem tisztelettel, mint a gravitáció. Meg kell buherálni itt is, meg ott is, aztán szükségszerűen leesik az a kő, akárki meglássa! Így aztán örökké Orbán lesz, törvényszerűen, mint a kézből leeső vajas kenyér, vajas pofával a föld felé. Orbán örökké lesz. De ezt nem ők, a demokraták akarják így, hanem a gravitáció, a vajas kenyér, meg a magyar nép.
Ez utóbbin én már lassan nem is csodálkozom. Ez is gravitáció. Pár száz éves.
Amúgy minden rendben, csak sajnos zöld tinta nem kapható.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése