2020. május 6., szerda

A hatalom arca

Letartóztatták a birkapásztort mert 300m a házától legeltetett a kijárási tilalom alatt, a földművest aki jött haza az ugarból és elkésett picit, a nyugdíjast aki eltévesztette a szabad séta napot, az újságírót aki megírta az igazságot, az ellenzéki aktivistát akinek nem is szólt senki az otthoni karanténról. De a kijárási tilalom alatt 70.000 € Mercedesben furikázó fáklyás huligánokat akik megrémisztették Đilas gyerekeit, már nem sikerült. Ez a mostani hatalom arca.
*** 
Június 21. voksolás. A választások seperc alatt kigyógyították a koronavírus-járványt. Utána ismét jöhet a járvány meg a kijárási tilalom. Csak Ácó, István, Ivica maradjon a fotelban.
***
Milošević és Vučić között az a különbség, hogy Milošević tégedet támadott, nem bántotta a családodat. Vučić meg mindenkidet letámadja. Nem számít se család, feleség, gyerek,se rokonság, se barát. Tegnap este ezt ismét bebizonyította #Djilas

***
Az interneten számos felvételt lehet látni arról hogyan szervezi az SNS+ erőszakszervezetek a fáklyázó huligánokat. Erre Vučić több millió ember előtt, élő adásban azt füllenti nem ők szervezik. Mint a viccben: asszony a szemednek hiszel vagy nekem? Csakhogy ez most nem nevetséges. Tragikus milyen hazudozók vezetik ezt az  országot.
***
Amikor szavazni kell, akkor a választási névjegyzékben 6,7 millió felnőtt állampolgár van. Ha 100€ kell osztani, akkor már csak 5,7 millió nagykorú állampolgára van Szerbiának (forrás Sinisa Mali pénzügyminiszter). Hova tűnt el 1 millió állampolgár? Vajon a szavazásra hazaérnek?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése