2021. szeptember 26., vasárnap

Hogy kerül a csizma az asztalra? (Csúcsra járatott demograffiti 1.)

 Falfirkák a családvédelmi aranyköpések (és Nyugat-ellenes köpködések) budai csúcskonferenciájáról

A budai (ötlet)bazárban megrendezett „Demográfiai Csúcsra” olyan tekintélyes és „tekintélyes” külföldi vendégeket is meghívtak a „családvédők”, mint Aleksandar Vučić volt miloševići propagandaminiszter és a népirtástagadó Putyin-simogatott, Milorad Dodik републикасрпскаш (republikaszrpszkás) boszniai neoszecesszionista.

Csak a háziúr tudta megmondani, hogy kerül a csizma az asztalra, vagyis Dodikék a díszcsúcsra:

„Engedjék meg, hogy köszöntsem Aleksandar Vučić urat, Szerbia elnökét, és Milorad Dodik urat, a boszniai Szerb Köztársaság miniszterelnökét [MÁR 11 ÉVE NEM AZ!]. Megtiszteltetés, hogy itt vannak. Ebben a teremben szerintem mindenki tudja, hogy a Balkán jövője fogja meghatározni az európai biztonság jövőjét. Meg kell győznünk a brüsszelieket, hogy ne folytassák az évszázadok óta alkalmazott politikájukat, amelyben a Balkánt ütközőzónának használják a saját kényelmük és biztonságuk érdekében. Ez rossz gondolat, eddig sem vált be, és a jövőben sem fog beválni. A Balkánt nem ütközőzónaként, hanem integrálandó térségként kell tekinteni.” (Orbán Viktor üdvözlő beszédéből)

Valaki szóljon már Orbánnak, hogy rég nem 2010-+et írunk. De nem is a megszólítás a fontos, hanem ez:

„Meg kell győznünk a brüsszelieket, hogy ne folytassák az évszázadok óta alkalmazott politikájukat, amelyben a Balkánt ütközőzónának használják a saját kényelmük és biztonságuk érdekében.”

Nem tudom felidézni nyolcadik elemiből (Al- és Felcsúton biztos tanították), hogy (1992 előtt) „évszázadok óta” mi köze is volt Brüsszelnek Boszniához. De azt még a soknemzetiségű Vajdaságban is tanultuk, hogy Boszniát nem Brüsszel, hanem éppen az Osztrák-MAGYAR Monarchia annektálta ütközőzónává 1878-ban, majd éppen az ottani szerbnacionalista trónörökös-gyilkosság miatt egyezett bele a MAGYAR miniszterelnök az I. világháború kirobbantásába, ami a MAGYAR Királyság feldarabolásához – és a mi kisebbségi létünkhöz – vezetett Trianonnál a flottaveszejtő tengernagy kormányzóságának negyedik hónapjában.

Arról nem is beszélve, hogy a háziúr folyton Magyarország ütközőzónás szerepével dicsekszik a „keresztény Európa évszázados védelmében”. Akkor hát mi is a hézag a zónában?

De mert a politika apja férfi, az anyja meg nő, a háziasszony Novák Katalin minisztérium nélküli miniszterasszony is lelkendezve megcsivitelte a „tekintélyes” szerb vendég magvas mellébeszélyét:

„Milorad Dodik a [Demográfiai Csúcson]: Az önző európai politika kiüríti a Balkánt és azt más kultúrájú migránsok töltik meg. Hogy történhet meg, hogy én nem beszélhetek és hogy nem korrekt, amikor arról beszélek, hogy egy nő egy anya és a férfi meg az apa.”

Novák Katalin családminiszter népszerűsíti a Twitteren Milorad Dodik magasröptű gondolatait (Twitter)

Nos, kedves Milorad apa és Katalin anya (úgy is, mint a mellékelt csivit eszmei szülei):

A Balkánt nem Európa ürítette ki, hanem Miloradék vérszomjas pribékjei, amikor Bosznia-Hercegovina jelentős részét „megtisztították” a tősgyökeres muzulmánoktól, hogy más kultúrájú (pravoszláv) migránsokkal töltsék meg házaikat. Közvetve még a vajdasági magyaroktól is az ő nemzettársai „tisztították meg a Délvidéket”, amikor Вучић úr egykori főnöke ágyútölteléknek akarta őket használni a nyugati fronton. (Újabban persze a nemzeti útlevél teszi ugyanezt a maga nemzetegyesítő szeretetével.)

Az meg különösen aranyos, ahogy a Република српска „családsimogató hősei” anyákról meg apákról szeretnének papolni Európának, miután több tízezer bosnyák nőt erőszakoltak meg a nemzetállami eszme nevében. (Az már csak hab a tortán, hogy Dodikunk ugyanabban a mondatban állítólag „nem beszélhet”, de beszél. Bónusz cseresznye a habostorta tetején, hogy az anyát csak határozatlan névelővel, az apát bezzeg határozottal illeti. Talán abba gondolt bele, hogy „A férfi” határozottan követi el az erőszakot EGY-EGY „határozatlanul” védekező nőn.)

A budai csúcsdemografák ismételten kielégítették Putyin atyuskát a balkanok balkániak simogatásával.

https://szmsz.press/2021/09/25/hogy-kerul-a-csizma-az-asztalra-csucsra-jaratott-demograffiti-1/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése