2022. január 17., hétfő

‼MEGKEZDŐDÖTT A HALADÓ-VMSZ RENDSZER SZÉTESÉSE‼

 
2022. január 17. 12:07.
 
Minden mesterségesen fenntartott hatalmi rendszer, ami a megvesztegetésen, a félelemkeltésen, a hatalommal való visszaéléseken alapul egyszer eléri végpontját. Az embereket nem lehet a végtelenségig félelemben, tudatlanságban, létbizonytalanságban tartani. A vasárnapi népszavazás volt az a pont, amikor Szerbia polgárai már azt mondták, ebből elég volt! A többség nem dőlt be a hamis ígéreteknek, nem hallgatott a korrupt megélhetési politikusokra és otthon maradásával vagy éppen az alkotmánymódosításokra adott nem válasszal fejezte ki elégedetlenségét a fennálló hatalommal szemben.
A vajdasági magyarok többsége szintén nem hallgatott önjelölt nemzetvezetőinkre, a Pásztor-klán tagjaira. A pályázati pénzek elfogytak, az ígéretek már hamisan csengenek, a VMSZ vezetőinek hitelessége soha nem látott mélységekbe zuhant. A délvidéki magyarság érdekeinek és szavazatainak áruba bocsátása megbosszulta magát. A magyarlakta területek 20-25% körüli részvételi aránya, a választási bizottságok akadozó, visszaélések gyanújára okot adó működése, az igenek szűk többsége mind alátámasztják ezt!
A csapból is folyó pártpropaganda és a Magyar Nemzeti Tanács által alapított és felügyelt médiumaink egyoldalú, szakmaiatlan tájékoztatása ellenére a vajdasági magyarok már átlátnak a szitán és április 3-án lehetőségük lesz tisztességes, becsületes magyar embereket megválasztani a jelenlegi nyerészkedő, a kisebbségi magyar érdekeket eláruló politikusokkal szemben!
 
A Magyar Mozgalom elnöksége

https://www.facebook.com/magyarmozgalom.rs

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése