2022. január 19., szerda

MI TÖRTÉNIK, AMIKOR NEM A NÉP, HANEM A FELOKOSÍTOTT PÁRTTAGOK AKARNAK KÖZÖSSÉGI AKARATOT MÍMELNI ?

 2022. január 19. 11:19
 
Magyarkanizsán összesen 21.350 szavazópolgár van beírva a választói névjegyzékbe. A vasárnapi (2022.1.16.) szavazáson részt vevők létszáma 20,60 % (megközelítően 4270) egyértelműen arra utal, hogy a polgárok nem hittek, hisznek, a közösséget irányítani akaró pártok központilag megrendelt kitalációinak. A számadatok egyértelműen arra utalnak, hogy a szavazásra a VMSZ és a SZHP „megfegyelmezett” tagjai mentek ki és ők szavaztak „igen-65%” (megközelítőleg 2730), míg a „nem-35%” lehetőséget a szabadon gondolkodó polgárok választották a (megközelítőleg 1470).
A fenti adatok egyértelműen bizonyítják, hogy a POLGÁROK és nem a pártok „meggyőződött” tagjai döntik el a különböző választások, szavazások eredményét. Ezért nagyon fontos mielőbb elkezdeni a polgárok önszerveződésének folyamatát, hogy a 2024-ben esedékes önkormányzati választásokon a POLGÁROK AKARATA győzhessen.
A polgárok erőteljes megjelenése a részükről alapított civil szervezeteken keresztül a jövőben kiemelt fontosságú lesz, mert a jelenleg regnáló pártok betokosodott, a folyamatos félelemhintésre, megosztásra, értelmét veszített működési formára épülő tevékenysége már nem szolgálja, nem szolgálhatja a közösség érdekeit.
Köztudott, hogy az önkormányzatokat irányító pártoknak és a polgároknak is megvan a saját álláspontja a közösség működéséről, fejlődéséről. Tapasztaltuk, hogy a politikai ciklusok okozta kiszámíthatatlanság, amely a pártokat vezetők félelméből, tehetetlenségéből ered nem alkalmas a felhalmozott gyengeségek valós feltárására és kijavítására. A politikai pártoktól független polgárok többségi jelenléte az önkormányzati vezetésben azt eredményezi, hogy a munka közben feltárt a gyengeségek javítása később a közösség minden tagja számára előnyökké alakul, függetlenül a nemi, korosztályos, nemzeti, vallási, szociális, pártállási különbségektől.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése