2011. december 13., kedd

Előny a magyar nyelv ismerete


Tíz fiatalnak ad munkát a zombori fejlesztési ügynökség

A közelmúltban megalakult Zombor város fejlesztési ügynöksége (RAGS) tíz fiatal szakembert alkalmaz majd, akik a mezőgazdaság, a gazdaság, a környezetvédelem, az informatika, az építőipar terén nyertek képesítést, illetve angol fordítóként és jogi tanácsosként dolgoznak majd.
Ernest Veselovski, a RAGS igazgatója elmondta, hogy az alkalmazottak kiválasztásakor az ügynökség együttműködik a Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálattal, de nem csupán az említett szakterületeken végzettek jutnak majd munkához, hanem a legmagasabb tanulmányi eredménnyel rendelkezők közül is választanak a zombori Pedagógiai Kar diplomás hallgatói sorából.
A RAGS közgyűlésének határozata értelmében olyanokat foglalkoztatnak, akiknek ez lesz az első munkahelye. Kötelező az angol nyelvtudás, a magyar, illetve a német nyelvtudás pedig előnyt biztosít a jelölteknek. A fejlesztési ügynökség technikai segítséget biztosít alapítóinak – a városi közigazgatásnak és a közvállalatoknak – a hazai és külföldi alapoknál történő pályázáshoz, valamint a közbeszerzési eljárásokat is lebonyolítja. A Nemzeti Foglalkoztatási Intézetnél meghirdetett pályázatra péntekig, december 16-ig lehet jelentkezni.

szikics
Magyar Szó, 2011. december 13., 5. o.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése