2017. augusztus 13., vasárnap

Vuchichito

Aleksandar Vučić köztársasági elnök elhatározta, hogy egy latino stílusban egy dallal rukkol elő. A song neve Vuchichito lesz és a célja, hogy ezzel is növelje a már úgyis egekig érő népszerűségét.
Vučić PR csapata arra a korszakalkotó következtetésre jutott, hogy az embereket ilyen forróságban kevésbé érdekli a politika, ezért könnyedébb tartalmakkal kell őket kiszolgálni.
„A Vuchichito című dal megírását Luis Fonsi Despacito című megaslágere inspirálta, de azért jelentős különbség is van a két alkotás között. Amíg a Despacito annyit jelent, hogy lassan, könnyedén, a Vuchichito annyit jelent, hogy gyorsabban, erősebben, jobban. Másrészt: Vučić a spotban nem fog egy kívánatos latino hölggyel enyelegni, hanem saját magával. A rep részeket pedig Ivica Dačić adja elő. A videót a Belgrád a vízen veszik fel és részt vesznek benne az összes miniszterek” – ezt a Njuz.net-nek az elnöki kabinet egyik munkatársa mondta el.
Arra kérdésre, hogy vajon remélik, hogy a Vuchichito megközelíti a Despacito népszerűségét, a kabinetben nem rejtik véka alá egészséges ambíciójukat.
„Természetes, hogy elérjük a 3 milliárdos nézettséget – saccolta meg a kabinetes és hozzátette: ha csak a Szerb haladó Párt internet csapatának minden tagja tízszer klikkel, már az is impresszív szám lesz.
A Njuz-net, hogy csökkentse a Vuchichito megjelenéséig megnyilvánuló érthető türelmetlenséget előre lehoz egy részletet a minden bizonnyal világsikert arató slágerból:
“Vu-či-ći-to
Baš nam dobro ide ovaj Be-De-Pito
Prosečna nam plata četristo evrito
Biće bolje negde krajem godinito
Vu-či-ći-to
Nervira me eto opozicionito
Ali vodim unutrašnji dijalogito
Imam negde preko fifti procentito, super super, super, super, super!”
https://naplo.org/index.php?p=hir&modul=minaplo&hir=10222

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése