2018. november 10., szombat

Figyelem! Találós kérdés!

Figyelem! Találós kérdés!
 Hajnal Jenő (balról) és Pásztor István

Pásztor István: Ha valaki jobban érzi magát a tyúkólban, akkor annak nem a pártban kell tevékenykednie. (Pannon RTV, 2015. december 8.)
Pásztor István: Ez az egész történet olyan, mint a láda alma: ha az ember nem emeli ki belőle azt, ami puhulásnak indult, akkor mire legközelebb bemegy a kamrába, az egész láda alma rohadt fog lenni. (Vajdaság Ma 2015. december 21.)
Pásztor István: El kell takarítani azokat a romokat, amit az elmúlt másfél évben mások hagytak maguk után. ( Pannon RTV, 2016. december 19.)
Pásztor István: Sunyi, alantas, primitív orvtámadás. Hátba lövés. Kiégett, teljesítmény nélküli emberek és az általuk bepalizottak maroknyi csoportjának diverziója. Kóros önimádatban szenvedők vezették és vezetik őket, olyanok, akiket az frusztrál, hogy nem tudták valóságossá tenni az önképüket. (…) Mára már rossz emlék, csak annyira fontos, mint a tavalyi hó.  Innen visszanézve, urambocsá!, erőtlen vihar volt a biliben. (Magyar Szó, 2017. március 30.)
Pásztor István: Abban reménykednek, gondolom, hogy majd felejtődik mindaz a kígyó-béka, ami elhagyta szájukat, amikor csak kinyitották a tasztatúrájukat, amikor hozzá értek. (Magyar Szó, 2017. március 30)
Pásztor István: Akkor hogy van ez? Ahogy Bánátban mondják, rászorultak, mint tót a húgyos körtére? (Szabad Magyar Szó, 2017. július 15.)
Pásztor István: A pártütő csoport pedig az elmúlt évben ide-oda csapódott a politikai mezőben, mint a vasorrú bába a mágneses viharban. (Hirado.hu, 2017. december 20.)
Pásztor István: A politikai tevékenységükkel nem jelentenek sem féket, sem ellensúlyt. Csak önmaguknak, önkörben.” (Szabad Magyar Szó, 2018. április 24.)
Pásztor István: Ezelőtt egy-két nappal elindult a vajdasági magyar közéletben – elsősorban itt, az internetes felületeken – a ketrecrázás a helységnévtáblákkal kapcsolatban. (Szabad Magyar Szó, 2018. augusztus 27.)
Hajnal Jenő:  Úgy gondolom, hogy ez a mi közösségünk többet érdemel annál, mint hogy mocskolódás és komolyabb programok jelentek volna meg. (Pannon RTV, 2018. november 4.)
Találós kérdésünk a következő: Vajon kire gondolhatott Hajnal Jenő, amikor mocskolódást emlegetett?
A helyes megfejtést beküldők között a vasorrú bába kisorsol három láda rohadt almát, két „húgyos” körtét és egy tyúkólat. Különdíj: egy bili.
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése