2022. február 1., kedd

A magyarlakta településekbe fektetett be a legkevesebbet a szerb rezsim az elmúlt 10 évben

Csonka Áron Facebook-bejegyzése:

2021. január 30. 21:09

💬 Nemrég a novosti.rs honlapon felfigyeltem egy interaktív térképre amin a Szerb Haladó Párt (SNS – kriptoradikálisok) felvázolja mit és hol tettek valamit, milyen fejlesztéseket, munkahelyeket stb. teremtettek 2012 óta.
☝️ Miután átnéztem, arra figyeltem fel, hogy a térkép tipikus példája annak amire azt mondjuk ékeskedik más tollával. Számos olyan beruházás, fejlesztés jelenik meg amit még Tadić idejében hoztak létre.
✌️ Ahhoz képest milyen öndicséretet (büdös!) hallunk napról napra, a térkép elég gyérre, lukacsosra sikeredett. Különösen a Vajdaság esetében. Azon belül a magyarság hagyományos szálláshelyei fehér foltot képeznek. A nagyobb városokban még találni valamit (ott a magyarság már szórványosodott), de a tömbben, szinte semmit.
👉 Például Ada Községre azt írják 2012 óta csak 10,7 km utat újítottak fel, illetve aszfaltoztak ki, 4,2 km szennyvízhálózatot építettek ki és 2 km vízvezetéket újítottak fel.
👉 Ők ezt dicsekvésnek szánták, de ez a valóságban siralmas teljesítmény. Szegénységi bizonyítvány. Ráadásul hamis is. Ada, Mohol csapvize nem alkalmas emberi fogyasztásra, a csatornázásra szánt pénzek eltűntek, a szeméttelep bűzölög, nem lehet tőle megmaradni. Minden mozdíthatót eladtak, még a vasúti síneket is felszedték. Az emberek költöznek, mennek el külföldre, kétszer-háromszor többen halnak meg mint ahányan születnek.
👉 A számok meg makacs dolgok. Vagy már azok is hazudnak?!
✅ A Vajdaság többet/ jobbat érdemel!
(képek az említett térképről)
👇👇👇👇

 

https://www.facebook.com/csonkaaron

https://delhir.info/2022/02/01/a-magyarlakta-telepulesekbe-fektetett-be-a-legkevesebbet-a-szerb-rezsim-az-elmult-10-evben/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése