2022. február 17., csütörtök

Nije sve do Vučića i Pastora, mnogo toga je do Vas!

17. februar 2022.  9:11

Vučić je u skupštini Srbije 90. vatreno zagovarao ideje likvidacija i proterivanja drugih naroda.
Isti taj Vučić odlikivao je na Sretenje 2022. predstavnika Mađara, onih kojima je 1990. njegov politički otac Šešelj, u Hagu kasnije osuđeni ratni zločinac, nudio jedan sendvič, jer ne putuju daleko, a Hrvatima dva.
Odlikovani Pastor izjavio je u predvečerje proglašenja novih izbora da Vučić i nadalje uživa njegovu bezrezervnu podršku i da ga i nadalje smatra poželjnim koalicijskim partnerom.
Ne znam šta o tome misli prosečan prognani Mađar, sada kao ekonomski imigrant u rasejanju, no vidim da ovdašnji hrle da podrže ovo veliko i iskreno, istorijsko prijateljstvo bez presedana.
Ako vam se nije gadilo i ako vas nije bilo stid i sramota vaše dece i prijatelja koji su bili prinuđeni emigrirati, otišli ste i podržali potpisom Pastora i kliku, samim tim i Vučića. Podržali ste tako i amnestirali i Labana, njegov rečnik i metode obraćanja, korumpirane tužioce, policajce, sudije, jednopartijsku skupštinu, svakodnevno kršenje Ustava.
Na ulicama dilere droge, partijske izvršitelje, kamatare, huligane na tribinama, nepismene u institucijama koje su uništene pod vlašću ovih likova.
Vi im omogućavate da opstaju decenijama, jer to je njihov brlog, koji Vi opet aminujete svojim potpisom!!!
Znate, nije baš sve do Vučića i Pastora. Ipak je najviše do Vas i vašeg bezprizornog licemerja dragi moji sugrađani.
Što ste podržali to će vam se dogoditi i to ste i debelo i zaslužili jer se prodajete za sitne sinekure, zato što ste odustali biti Građanin. Zauzvrat, izabrali ste biti sitan mali podanik i gmizavac.!
Otužno i odvratno. Razmislite o tome!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése