2022. február 25., péntek

Vučićnál is nagyobb gonoszok

 Aleksandar Vučić (is) kitüntetette Pásztor Istvánt
 
2022. február 21. 10:25

Pásztor és fia minden bizonnyal Vučićnál is nagyobb gonoszok, akik a kormányban való részvételükkel törvényesítik a gonoszságot, amely a társadalmat pusztítja. Nem véletlen, hogy a vajdasági képviselőházban, a kevés  képviselő ellenére, Pásztor az utóbbi két mandátumban a képviselőház elnöke, amely határozatokat is hoz az összes vajdasági kárára.

Szerbia politikai térképén a VMSZ kizárólag annak a hatalmas pénznek köszönhetően marad meg, amely különböző csatornákon érkezik Magyarországból. Összhangban van-e minden a törvénnyel, mennyi pénz érkezik más csatornákon, és a névtelen adományozók szürke csatornáján?

A pártalapú foglalkoztatás az alapja a tagság marokban tartásának, akik által a foglalkoztatottak családtagjaira és a rokonokra hatnak.

Mindenki, akinek méltósága van, tudja, hogy a VMSZ-re adott szavazat a Pásztor István és fiához közeli alig száz ember hatalmon maradását és a hatalommal járó névleges hivatalának élvezést szolgálja

Akik rájuk szavaznak, szembe köpik mindazokat, akiknek a visszás politikájuk miatta el kellett hagyni a vajdasági városokat, a szüleiket, a rokonokat.

Akik itt nem kaptak esélyt, távozásra kényszerültek és csaknem százszázalékosan biztos, hogy soha többé nem jönnek vissza.

A haladók-radikálisok célja a nemzeti összetétel olyan módon való megváltoztatása, hogy gazdasági nyomással sikerüljön elérni azt, amit a kilencvenes években fenyegetéssel és háborúval nem sikerült. Egyszer és mindenkorra. A szerb világ, mint nemzeti cél és politika, a szerbek egy helyen való egyesítése.

A beolvadás folyamatban van. Ami megmarad az a néphagyomány, a töpörtő, a baráti összejövetelek, a kulturális- és művelődési társulatok. Nincs tovább!

A VMSZ egy csalás, amelyet Vučić haladó hatalma arra használt, hogy az egyébként is megosztott választói testületet megnyerje magának, mert Vučićnak minden szavazat szükséges és fontos, amiért a Pásztorok ez alkalommal is gazdagon meg lettek jutalmazva.

A VMSZ a haladó gépezet radikális szárnya!

Bár a haladó tagság és az alsóbb vezetőségek többsége a saját bűnükként gyűlöli őket, Vučić elrendeli ennek a koalíciónak „felsőbb gazdasági érdekekből” való fenntartását, bizonyára az Orbánnal kötött piszkos dolgokra is gondolva.

Mert most minden szavazat számít.

Sok minden forog kockán.

Miroslav Evetovic
https://www.facebook.com/mevetovic

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése