2024. április 6., szombat

„Foglalják törvénybe, hogy az állami vezetők pszichofizikai alkalmasságát évente vizsgálják ki!”

„Foglalják törvénybe, hogy az állami vezetők pszichofizikai alkalmasságát évente vizsgálják ki!”

2024. ápr. 5. 18:14

A Szerb Királyság Megújhodási Mozgalma (POKS) törvényjavaslatot fog benyújtani a szerb parlamentnek a legmagasabb állami tisztségviselők pszichofizikai képességeinek évenkénti kötelező ellenőrzéséről – számol be a 021.rs.

A POKS ezzel a javaslattal elsősorban az államelnök, a miniszterelnök és a parlament elnökének évenkénti ellenőrzését irányozná elő. Vladimir Đorđević, a POKS parlamenti képviselője azt mondja, hogy az ötlettel Aleksandar Vučić köztársasági elnök azon kijelentése után álltak elő, miszerint 2027-ben a világon elsőként Belgrádban bevezetnék a repülő taxikat.

A pszichofizikai alkalmasság felmérése nemcsak a jelenlegi tisztségviselőkre vonatkozna, hanem minden jövőbeli képviselőre is.

„A repülő autókról szóló bejelentés megzavarta a közvéleményt, és párbeszédet indított arról, hogy ez esetleg megoldhatja a parkolás problémáját a fővárosban, mivel így a lapostetős épületekre is lehetne parkolni. Ez azt jelentené, hogy a Belgrádban már évek óta működő metrót, vagyis amelynek a befejezését és a megnyitását 2022-re ígérte az elnök, be kellene zárni, mert a repülő autók bevezetésével már nem lenne rá szükség. Az elnök ígéreteiből, kitalációiból, a gyorsan feledésbe merülő üres sztorijaiból egyértelműen kiderül, hogy egyedül a fővárosi bűnözési ráta növekedése tehetné lehetővé a repülő autók megjelenését” – összegezte Đorđević.

https://szmsz.press/2024/04/05/foglaljak-torvenybe-hogy-az-allami-vezetok-pszichofizikai-alkalmassagat-evente-vizsgaljak-ki/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése