2018. június 2., szombat

A bizonyítás szakaszába érkezett a Nyilas Mihály elleni vizsgálat

Folyamatban van a szakértői véleményezés

<span class="entry-title-primary">A bizonyítás szakaszába érkezett a Nyilas Mihály elleni vizsgálat</span> <span class="entry-subtitle">Folyamatban van a szakértői véleményezés</span>

A bizonyítás szakaszába érkezett a Nyilas Mihály, tartományi oktatási titkár ellen folytatott vizsgálat, akit azzal gyanúsítanak, hogy múlt év decemberében Békova közelében résztvevője volt egy közúti balesetnek, melyben egy 69 éves gyalogos életét vesztette – adta hírül a 021 Rádió.
Jelenleg az igazságügyi szakértői véleményezés folyik – nyilatkozta Vojna Bagić Đorđević, a szabadkai Alapfokú Bíróság titkára.
Amint arról korábban számos hazai médium mellett a Szabad Magyar Szó is beszámolt, múlt év decemberében Nyilas Mihály Škoda Superb típusú szolgálati autóját vezetve elütött egy gyalogost, aki életét vesztette.
A rendőrség bűnvádi feljelentést tett ellene, a közlekedés biztonságának súlyos veszélyeztetése miatt, amiért egytől nyolc év börtönbüntetés róható ki.
Nyilas Mihály a Vajdasági Magyar Szövetség elnökségi tagja. A párt a balesetet követően közleményt adott ki, melyben együttérzését fejezte ki a balesetben életét vesztett személy családjának, és amelyben azt írták: a VMSZ várja a baleset körülményeinek tisztázását: „Nyilas Mihály alkoholt nem fogyasztott, mert tisztában volt azzal – miután gépkocsivezetőjének magánjellegű elfoglaltsága okán szabadnapot adott –, hogy maga fogja vezetni a szolgálati autót”
2018. június 1. [9:15]
https://szabadmagyarszo.com/2018/06/01/a-bizonyitas-szakaszaba-erkezett-a-nyilas-mihaly-elleni-vizsgalat/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése