2018. június 20., szerda

Martonos:

Nyugati rendszámtáblás autókból osztják a csomagot a koszovói cigányoknak


Hetek óta forr a helyzet Martonoson a településre telepített, magukat askálinak valló koszovói cigányok erőszakos betelepítése és azok viselkedése miatt.

A békés együttélésre láthatóan egy cseppet sem törekvő, zömében muszlim hitű közösség miatt a helyi lakosok lakossági fórumot is tartottak, ahol csak úgy záporoztak a panaszok. De tanácskoztak a helyi közösség, a magyarkanizsai önkormányzat és a Roma Nemzeti Tanács képviselői is a kialakult helyzetről, ám megoldást eddig senki sem talált a helyiek panaszaira.
Hétfőn az is tovább borzolta a kedélyeket, hogy külföldi autók jelentek meg az észak-bácskai településen, akik célzottan a koszovói cigányoknak kezdtek el csomagokat osztani.
Az esetről a községi képviselettel rendelkező UKROK Független Polgári Kezdeményezés számolt be a közösségi felületén:
Ukrok Egyesület Minőségi Fejlesztésért
20 órája
Persze szó sincs irányított betelepítésről Martonoson.
A hatalom nem tud semmiről, Uniós Soros alapítványok nem vásárolnak házakat a délvidéki magyarok lakta településeken.
A Belga, Német rendszámú autók is véletlenül tévedtek Martonosra csomagot osztani a véletlenül visszatoloncolt és betelepített koszovói romáknak!
Ugyanígy véletlenül vásároljon az állam Dél-Szerbiában megüresedett házakat, és véletlenül vigye oda a betelepítetteket és élvezzék ők a multikulturalizmus összes előnyét abból az euró milliókból, amit az Uniótól kapnak!


Persze feltehetnénk a költői kérdést, hogy a délvidéki magyarok mitől számítanak kevésbé rászoruló nemzeti kisebbségnek, mint például a cigányság, de tény, hogy az egész akcióval nem a kettős mérce a legnagyobb baj, hanem, hogy évek óta zajlik a délvidék megmaradt magyar tömbjeiben a nemzeti közösség mesterséges felhígítása. Amelyhez a jelek szerint mint a szerb állam, mint pedig a “fejlett nyugat” jó szívvel asszisztál, míg a helyi politikum béna kacsa módján egy helyben totyog. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése