2019. július 1., hétfő

„Zavarja őket, hogy Zenta fejlődik”

„Zavarja őket, hogy Zenta fejlődik”

„Az ellenzék gyűlölettől elvakulva Zenta fejlődését előremozdító személyekkel szemben” – ez a magyarul teljesen értelmetlen mondat a címe annak a közleménynek, amelyet a Szerb Haladó Párt zentai szervezete adott ki, s amelyet Petar Terzić, a Szerb Haladó Párt zentai választmányának alelnöke írt alá.
„Szerdán, a tiltakozó „ összejövetelen”, az 1 az 5 millióból társaság szervezésében, folytatódott a polgárok gátlástalan megtévesztése hazugságok és kitalált valótlanságok terjesztésével.
Zavarja őket, hogy Zenta fejlődik és , hogy a zentaiaknak megoldódott a távfűtés kérdése. Zavarja őket, hogy a gyerekek jobb feltételek mellett tanulhatnak, mert felújitottuk az iskolákat és a Gimnázium épületét. Zavarja őket, hogy a polgároknak minőségesebb egészségügyi szolgáltatás áll a rendelkezésére, mert az egészségház és a kórház új felszereléseket kapott. Zavarja őket , hogy folyik az utcák aszfaltozása és a szennyvizelvezető csatornák kiépitése.
ZAVARJA ŐKET, HOGY ZENTA FEJLŐDIK.
Emlékeztetem őket, hogy volt alkalmuk tenni valamit. A polgárok nem felejtették el a cukorgyár privatizációját, amikor a távfűtés kérdését 2011-ben szándékosan a szőnyeg alá söpörték. Hatalmi poziciójuk alatt semmit sem tettek a közjó érdekében, mert csak az üres szólamok pufogtatására és a ködösítésre voltak alkalmasak. Az új hőtelep kiépítésével megteremtettük a feltételeket a megtakarításokra, amelyet befektethetünk a közművek és a szolgáltatások további felújításába a polgárok minőségesebb ellátásának érdekében.
A Szerb Haladó Párt továbbra is harcolni fog az élhetőbb és fejlettebb Szerbiáért valamint a polgárok jobb életkörülményeiért. A szervezőknek azt üzenem, hogy megtapasztalhattuk már , hogy ők mit tettek a polgárok „jobb” életkörülményeiért és hogy eltévesztették az összejövetelük célkitűzését.” – áll a közleményben, amelyből kimaradt, hogy épp mától, július 1-től az adóhivatal egy része Nagykikindára költözött, s arról sem ír a közlemény, hogy ebben a nagy fejlődésben miért hagyta el több ezer ember a várost.
2019. július 1. [9:53]
https://szabadmagyarszo.com/2019/07/01/zavarja-oket-hogy-zenta-fejlodik/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése