2023. május 21., vasárnap

Hatalmas felelősség terheli őket!

2023. május 20. 23:10

⭕ Gratulálok ⭕
▪️ Gratulálok Pásztor Istvánnak az újraválasztásához!
▪️ Azonban pár dolgot ki kell emelnem a sajtóban megjelent mondatai kapcsán:
1. A katasztrofális mértékű elvándorláshoz, vajdasági magyarok létszámának csökkenéséhez vastagon volt közük. Hatalmas felelősség terheli őket. Már csak azért is mert 2000 óta hatalmon vannak (DS majd SNS csatlós), és minden tényező, pénz, paripa, fegyver a rendelkezésükre állt. Sajnos rosszul sáfárkodtak vele, aminek a közösség itta meg a levét. A zsákmány, kiszorítósdi, kizárólagossági, pártfoglalkoztatási, egyéni érdekek menti politika kivéreztetett bennünket.
2. Nem kóser azokat a magyarokat szidni, akik miattuk (is) kerültek külföldre. Inkább el kellene számolni a rossz gazdasági, társadalmi helyzetet előidéző törvények megszavazásával, végrehajtásával. A kisebbségi jogokat korlátozó törvények megszavazásáért. A Szerb Vajdaság, a Májusi Nagygyűlés, November 25. megszavazásáért. A kormányzati felelősség miatti semmittevésért, akkor amikor a nemzeti érdekeket kellett volna megvédeni.
3. Az őrző (házőrző) kutyák hűségesek. Megvédik a családot, embert, barmot,baromfit, területet. Még a család macskáját is. Nem lekenyerezhetőek, mindig és minden körülmények között a család érdekeit védik. Különösen a kuvasz. Mindezt, róluk nem lehet elmondani.
3. Teljesen elrugaszkodott a valóságtól. Elidegenedett azoktól akikre hivatkozik politizálása közben. Saját hibáit nem képes elismerni. Inkább pökhendien, dölyfösen másokban keresi a hibát.
4. A legrosszabb pedig az, hogy nem is érti hol/mit csinált rosszul. Képtelen a változásra. „Tovább folytatja a kijelölt úton” , amit legjobban a május 26-ai AV nagygyűlésen való részvétel bizonyít.
▪️ Ezért mi újra fogjuk gombolni a kabátot. Mert a vajdasági magyar közösség jobbat érdemel!
 
Csonka Áron
https://www.facebook.com/csonkaaron

Mihaly Mezei

Ha bűn , hogy lelket nem tudok cserélni ! Nem tudom nem látni valóságot, magyarságnak szűksége van itt Délvidéken új erkölcsi impulzusokra. Igen mert erősen sérültek már a magyarság Délvidéken . még ennyit! Az embereket könnyű becsapni, de nehéz meggyőz őket, hogy – be lettek csapva. Az egész VMSZ adósa a Délvidéki Magyarságnak a múltjáért.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése