2023. június 16., péntek

VMDK: Egy a kuckó a kemencével!

2023. június 16. 9:55

⭕ Egy a kuckó a kemencével! ⭕
▪️Dr. Pásztor Bálint mai parlamenti felszólalásából megtudhattuk:
➡️ Teljes mértékben egyetértenek, és támogatják AV-t és Ana Brnabić kormányát
➡️ Szerinte/szerintük (a párt nevében beszélt) a belügyminiszternek semmi (még erkölcsi) felelőssége sincs a belgrádi és a mladenovaci ámokfutások kapcsán (pedig nagyon is van, különösen a mladenovaci esetben).
➡️ Nagyon elégedett a belügyminiszter munkájával a migránsok visszaszorításában a Tiszamente, Magyarkanizsa, Törökkanizsa, Szabadka, Nyugat-Bácska területén (csak éppen az ott lakó emberek az ellenkezőjét gondolják, különösen a megismétlődő gépfegyver ropogás közepette)
➡️ De azért kiderült, még mindig nem működik a részarányos foglalkoztatás a belügyben, vagyis nincsen elég magyar rendőr!
▪️Mit is csináltatok az utóbbi 20 évben? !
➡️ A bűnöst inkább az ellenzékben kell keresni, akik „visszaélnek” a tragédiákkal és ok nélkül támadják ezt a szentéletű kormányt!
➡️ Szerinte csak az ellenzék dolga biztosítani a kvórumot, a hatalmi koalíció képviselőinek nem kell bejárni (pedig az útiköltséget felvették), és nem is felelősek semmiért.
➡️ Bevallotta ő sem vett részt a tegnapi ülésén, vagyis egy húron pendült a haladókkal, és a parlamenti demokrácia obstrukcióját segítette elő.
➡️ Távolmaradását azzal indokolta, hogy nemzetközi tanácskozást nyitott meg Palicson, amire büszke.
➡️ Csak azt felejtette el hozzátenni, hogy azt mint a VKT elnöke tette meg, és nem mint parlamenti képviselő. Tehát ez nem tartozott a munkaköri leíráshoz!
➡️ Szerintünk a tanácskozás tagjait büszkén kísérte el Palics határába és megmutatta milyen szépet mutat az egynyelvű „dekoratív” tábla! Milyen szépen mellőzte a törvény betartását és a magyar felirat elmaradását!
⭕ Zárszónak: a mai felszólalásával is csak azt bizonyították 💯%-ban azonosultak a haladókkal, véresszájú szószólóik lettek, „haladó magyar hang” szintre süllyedtek, nem a magyar érdekeket képviselik, hanem csakis a saját egyéni, és a szűk pártérdekek a fontosak! ⭕
➡️ Ezért ugyan olyan felelősség terheli őket, minden kormánydöntésért, mint a haladókat!
⭕ Egy a kuckó a kemencével ❗⭕

https://www.facebook.com/groups/2008057006104864/?multi_permalinks=2683061788604379&notif_id=1592726300562406&notif_t=group_highlights


Pásztor Bálint teljes felszólalást itt lehet megnézni: https://www.facebook.com/drpasztorbalint, 2023. június 15. 20:00
Lásd még Pásztor Bálint: Kedves ellenzéki képviselők, önök épp most betonozták be a kormányt legalább 180 napra! https://szmsz.press/2023/06/15/pasztor-balint-kedves-ellenzeki-kepviselok-onok-epp-most-betonoztak-be-a-kormanyt-legalabb-180-napra/ 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése