2019. február 7., csütörtök

Szabadka Polgári Mozgalma:

Mutassuk meg szabadságszeretetünket!

Szabadka Polgári Mozgalma: Mutassuk meg szabadságszeretetünket!

Felkérjük Szabadka összes jó szándékú polgárát, csatlakozzon az Egy az ötmillióból! jelszó alatt meghirdetett tiltakozó megmozdulásokhoz, és jelenlétével járuljon hozzá annak sikeréhez – áll a Szabadka Polgári Mozgalom sajtóközleményben.
A legnépesebb szabadkai ellenzéki tanácsnoki csoport teljes mértékben támogatja, hogy a polgárok hangot adjanak elégedetlenségüknek a jelenlegi áldatlan társadalmi és gazdasági helyzetünk miatt, ugyanakkor elvárja azt is, hogy a politika egyetlen aktív szereplője se próbáljon meg visszaélni a polgárok tiltakozásával. Az SZPM közleményében hangsúlyozzák:
– Nagyon fontos, hogy minél tömegesebben mutassuk ki elkeseredésünket és elégedetlenségünket a jelenlegi hatalom iránt, amelyet a párturalom, a nepotizmus és a korrupció jellemez, helyi, és felsőbb hatalmi szinteken egyaránt. Emiatt egész közösségünk egyre mélyebb szegénységbe és nyomorba süllyed, elveszítve a jövőbe vetett hit utolsó reménysugarát is – áll a közleményben, melyben emlékeztetnek:
A szabadkaiak a közelmúltban már egyszer a történelem szemétdombjára űzték a hasonszőrű hatalombitorlókat, most itt az idő, hogy ismét megmutassuk szabadságszeretetünket!
– Szabadka polgárainak együtt kell kiharcolniuk szabadságukat, gyermekeik szebb jövőjét, és közösen kell megszabadítaniuk a várost és az egész országot a korrupció és a bűnözés fojtogató hínárjától. Egyszer és mindenkorra – áll Szabadka Polgári Mozgalmának közleményében.

2019. február 7. [17:27]

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése