2019. június 30., vasárnap

Preko 400 autobusa dovezlo ljude u Sombor na Vučićev miting

Predsednik Aleksandar Vučić nalazi se danas u poseti Zapadnobačkom okrugu, u nastavku kampanje „Budućnost Srbije”

 

preko 400 autobusa na mitingu u somboru
U Sombor, gde je zakazan miting, već je stiglo više od 400 autobusa iz svih krajeva Vojvodine. Najviše iz: Novog Sada, Subotice, Inđije, Sremske Mitrovice, Zrenjanina, Kikinde, ali bilo je autobusa i iz centralne Srbije.
Oni su dovezli više hiljada pristalica i članova Srpske napredne stranke koji žele da pozdrave predsednika Srbije, koji će im se obratiti na mitingu.

Organizatori mitinga su za svakog obezbedili po jedan sendvič, flašicu vode i po jedan sokić na cevku. Neki su tvrde kako su svima dali i po 500 dinara, ali pošto to nije proverena informacija mi ne možemo da je prenesemo kao tačnu, a i čisto sumnjamo da postoje ljudi koji bi zapucali iz centralne Srbije po ovoj vrućini, zbog 500 dinara.

A Vučić im je poručio
Hvala vam što znate da bez marljivo rada nema rezultata! Imamo mnogo toga u poljoprivredi da uradimo, izjavio je Vučić.
Sada imamo nešto više novca da ulažemo pošto smo stvari postavili na siguran temelj rekao je Vučić tokom obilaska zasada trešanja Zemljoradničke zadruge „Agrodunav“ u Karavukovu.
Meni niko, kao vašem predstavniku, neće od predstavnika stranih zemalja izdavati naredbe. Ja radim samo u interesu našeg naroda, dodao je predsednik.
Nama trebaju mir i stabilnost. Čuvaćemo mir za naše majke i našu decu.
Zahvaljujući disciplini i uređivanju javnih finansija mi ulazimo u veliki investicioni ciklus. Ono što su obećavali neki 60 godina, mi sada krećemo u realizaciju, rekao je predsednik.
Na kraju posete Zapadnobačkom okrugu, predsednik Vučić, predsednica vlade Ana Brnabić i predsednik vojvođanske Vlade Igor Mirović obratiće se građanima u Somboru.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése