2022. április 29., péntek

Egy jogállamban, mint amilyen Szlovákia, Orbán már előzetesben lenne

 

Politikailag, morálisan és szellemileg is egyre jobban elszigetelődik Magyarország a világtól, miután a közvetlen szomszédai is elhatárolódnak tőle, s megőrzik a demokratikus jogállam normáit. Ez azt is jelenti, hogy a V4 (Vérszívó Négyek) délibábos ígéreteivel sem tudta Orbán rávenni őket, hogy tagadják meg a nyugati liberális demokrácia értékeit, merthogy a közös zsarolási potenciállal majd jobban járnak. A magyarok által két leginkább lenézett országban, Szlovákiában és Romániában az Orbán által elkövetett bűncselekmények töredéke miatt is hullanak a politikus fejek.

Mindez azért jó ezeknek az országoknak, mert megőriznek alapvető értékeket, ami megvédi őket attól a zuhanásszerű anyagi és erkölcsi romlástól, ami a magyarokra vár. A lopásra és korrupcióra épülő magyar állam szétrohasztja morálisan és gazdaságilag is a társadalmat, elkerülhetetlen a nyomor, amit Orbán már most is csak az EU pénzeiből tud enyhíteni, de ez nem tart a végtelenségig. Azzal, hogy a többi volt szocialista országban leválthatóak a politikai vezetők és bűncselekményekért felelősségre is vonják őket, elkerülik a véres forradalmak veszélyét is.

Mint korábban is írtuk többször, a választási csalásokkal, a bűncselekmények hivatalos, legfőbb ügyészi eltussolásával, a leválthatatlansággal, Orbán nem hagy mást a magyar népnek, minthogy véres lázadással szabaduljon meg tőle. Márpedig eljön az idő, és ezzel nézzenek szembe a talpnyaló csicskások, akik kiszolgálják ezt a bűnszervezetet, amikor Orbán olyan közutálat és gyűlölet tárgya lesz, annyira egyértelmű lesz, hogy mit követett el a magyar nép ellen, hogy a népharag pusztító módon fog felszínre törni.

Erre nem lesz szükség Szlovákiában, mert Robert Ficót és Robert Kaliňák volt belügyminisztert bizonyítékok alapján, bírósági döntéssel úgy bevarrják előzetesbe, mint a sicc, ami helyreállítja az értékeket Szlovákiában, és megvédi az országot attól, hogy az ilyen bűnözőktől lázadás, forradalom és erőszak útján kelljen megszabadulni. Pontosan ez a jogállam lényege. Fico természetesen politikai támadásról beszél, hazudozik, és a jogállam végét emlegeti azért, mert az igazságszolgáltatás működik és nem tesz különbséget vele.

Szijjártó azt nyilatkozta, hogy figyelemmel kísérik a szlovákiai “eseményeket”, amit úgy adott elő, mintha ők a jogállamiság őreként figyelnék, mi zajlik Szlovákiában. Ezzel szemben Szijjártóék jól teszik, ha figyelik, mi zajlik Szlovákiában (is), mert abból láthatják, hogy mi történne velük, ha Magyarországon is jogállam lenne. Szerény megítélésünk szerint jobban járnának, ha egy jogállam vonná őket felelősségre, mint az a népharag, amely véget vet majd Orbán Viktor és bűntársai bűncselekménysorozatának, amit ők valamiért „kormányzásnak” és „államnak” neveznek.

https://nepszava.us/egy-jogallamban-mint-amilyen-szlovakia-orban-mar-elozetesben-lenne/?utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_202204

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése