2021. december 8., szerda

A köztévén tüntetésre invitáltak a színészek (videóval)

 A köztévén tüntetésre invitáltak a színészek (videóval)

 Marko Grabež és Nedim Nezirović (Fotó: nova.rs)

2021-12-08 14:44

A Nečista krv című sorozat fiatal színészei voltak az RTS szerdai reggeli műsorának a vendégei, akik arra kérték a nézőket, csatlakozzanak hozzájuk a szombati környezetvédelmi tüntetéseken. Amikor a műsorvezető bejelentette, hogy a sorozat harmadik részében mikor láthatja őket a közönség, gyorsan közbevágtak.

–        Szombaton 14 órakor is láthatnak bennünket, polgárokként, de nem csak Nedim és én leszünk ott, és nem csak húsz ember lesz ott, hanem sokkal több, kb. 30 ezer vagy annál is több. Arra kérjük a polgárokat, vegyenek részt a belgrádi hidakra és Szerbia további 50 városában tervezett tüntetéseken – üzente Marko Grabež és Nedim Nezirović. Válaszuk váratlanul érte a műsorvezetőt, aki azonnal el is köszönt a színészektől.

A polgárok nagyon elégedetlenek voltak a köztévé tudósításaival a tüntetésekről. A közösségi hálón meg is jelent egy tüntető felvétele, amely azt örökítette meg, hogy az RTS forgatócsoportja a tüntetés végére érkezett, hogy minél kevesebb résztvevőt tudjon megörökíteni.

Ugyanakkor az RTS rendszeresen sugározza a Rio Tinto projekt reklámfilmjét, amivel példátlan módon félrevezeti a közvélemény egy jelentős részét – írja a nova.rs.

https://szmsz.press/2021/12/08/a-necista-krv-cimu-sorozat-szineszei-tiltakozasra-invitaltak-a-nezoket-a-kozteven-videoval/


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése