2021. december 9., csütörtök

Hány ember tönkretételét látja elfogadhatónak a Vučić rezsim?

A Magyar Polgári Szövetség közleménye 
A Magyar Polgári Szövetség közleménye: Hány ember tönkretételét látja elfogadhatónak a Vučić rezsim? - A cikkhez tartozó kép

A Magyar Polgári Szövetség kész a végsőkig kiállni a fékevesztett hatalmi gőggel kormányzó, szavahihetetlen, drogtermesztő nagygazdát nyíltan támogató, emberpusztító vučići rezsim leváltásáért, mert ahogyan tönkreteszi Szerbiát, úgy teszi tönkre az itt élő népek életét is, miközben egyesek a párt árnyékában mérhetetlen vagyonokra tesznek szert.

Az MPSZ azok a pártok közé tartozik, amelyek előrelátták a választási piszkos színjátékot és a bojkott ellenzék mellé állt. A döntésünk helyességét bizonyítja a tény, hogy máris előrehozott választásokra készül az ország.

Az MPSZ a múltban is részt vett minden megmozduláson, amely kiállt a törvények tiszteletben tartása mellett – különös tekintettel a nemzeti kisebbségek szavatolt jogait illetően, mint pl. a Hivatalos Nyelvhasználat, valamint a jogtalan megfizettetések, lopások, túlkapások -, vagy akár az emberi jogok megsértése ellen.

Várjuk a polgárokat, küzdjünk vállvetve a szabadságunkért, az életünkért.

Itt az ideje felbátorodni, hiszen éppen most bizonyosodott be újból – mint 1991-ben, 2000-ben -, hogy a tömeges megmozdulásoktól mégis tart a rezsim. A tervezett országos útlezárások visszalépésre kényszerítették a diktátort. Ebben a kényszerhelyzetben ígéretet tett, hogy visszavonja a kisajátításról szóló törvénymódosítást – amely egyenlő az egykori államosítással -, valamint a népszavazásról szóló törvényt sem változtatják meg. Szerintünk, ez is színjáték, mert nem tudnak kibújni a bőrükből. Állításunkat bizonyítja az államelnök árulkodó kimagyarázkodása, amikor azzal érvel, hogy a visszalépés oka nem más, mint az, hogy „kiderült, több embert tenne tönkre a törvénymódosítás, mint amennyivel számoltunk”. Tehát embereket akartak tönkretenni! Így gondolkodik az ország első embere? Vajon, szerinte hány ember tönkretétele, netán halála az elfogadható? A saját családjából, vajon hányat tenne tönkre a „közjó” érdekében?

Egyértelmű, hogy nem hihetünk olyan embernek, pártnak amely a csillagokat is lehazudta már az égről és emberek tönkretételét tervezi. Nem vagyunk naivak, az MPSZ továbbra sem gondolja, hogy vége a zsarnokságnak. Csak egy csatát nyert a nép az ellenféllel szemben.

A Magyar Polgári Szövetség tovább küzd és ezentúl is támogat megmozdulást, amely szembeszáll a politikai akarnokokkal, diktátorokkal, a lopókkal, csalókkal, a környezetünk tönkretevőivel.

Rácz Szabó László, a Magyar Polgári Szövetség elnöke

https://www.vajma.info/cikk/kozlemenyek/4416/A-Magyar-Polgari-Szovetseg-kozlemenye-Hany-ember-tonkretetelet-latja-elfogadhatonak-a-Vucic-rezsim.html

 

Vučić: „Nincs jogunk a tervezettnél több ember életét tönkretenni” (+VIDEÓ)

Aleksandar Vučić szerb önkényuralkodó   mai rendkívüli sajtótájékoztatóján bevallotta, hogy rezsimje nagyszámú ember életének tönkretételét tervezi.

„Nincs jogunk több ember életét tönkretenni, mint azt eredetileg terveztük“

– mondta Vučić a mai, közel negyvenperces  monológjában.

A szerb rezsim feje tehát – tudatosan vagy öntudatlanul – megerősítette azt, amitől sokan hónapok óta rettegnek: hogy az állam rengeteg ember életének tönkretételére készül.

Video: https://twitter.com/baneraicevic/status/1468638989070577672?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1468638989070577672%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fdelhir.info%2F2021%2F12%2F08%2Fvucic-nincs-jogunk-a-tervezettnel-tobb-ember-eletet-tonkretenni-video%2F

https://delhir.info/2021/12/08/vucic-nincs-jogunk-a-tervezettnel-tobb-ember-eletet-tonkretenni-video/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése