2022. március 6., vasárnap

Vučić alighogy bejelentette jelölését, Pásztor Bálint máris sietett, hogy aláírja támogatását

Aleksandar Vučić, a Szerb Haladó Párt elnöke a jelek szerint máris hozzákezdett az aláírások gyűjtéséhez, a támogató aláírások gyűjtése Szerbia-szerte már folyamatban van, egyes híradások szerint a párt trolljai ellepték a párt helyi irodáit, ahol  sorban állnak, hogy aláírhassanak.

Szabadkán is sorban  állnak a pártkatonák, hogy aláírhassák az íveket. Vučić jelölését  elsők között Stevan Bakić, az egykor szebb napokat is látott észak-bácskai város haladó párti polgármestere, valamint  Pásztor Bálint, a VMSZ (Vučić „Magyarjainak” Szövetsége) alelnöke támogatta aláírásával.

„Mi, akárcsak öt évvel ezelőtt, Aleksandar Vučićot támogatjuk az elnökválasztáson, a VMSZ Vajdaság-szerte gyűjti a támogató aláírásokat. A vajdasági magyarok érdeke, hogy Vučić maradjon Szerbia elnöke”

– mondta a VMSZ-es politikus, aki csak az elmúlt 7 (!) napban 1562 eurót fizetett a Facebook-hirdetésekre, miközben a délvidéki magyar munkavállalók nagy része minimálbéren tengeti mindennapjait, amely alig haladja meg a havi 30 ezer dinárt.


(blic.rs nyomán)
https://delhir.info/2022/03/06/vucic-alighogy-bejelentette-jeloleset-pasztor-balint-maris-sietett-hogy-alairja-tamogatasat/

 

2022. március 6. 15:18

💬 Eldőlt. AV hivatalosan is a haladók elnökjelöltje.
◾Eddig már a szocialisták (SPS),a VMSZ és a Szerb Radikális Párt (Šešelj) is bejelentették ő lesz az elnökjelöltjük.
◾ Április 3-án Szerbia választhat egy autokrata, minden hatalmat bitorló AV és
✅ Zdravko Ponoš, egy országot,társadalmat egyesítő, tisztességes ellenzéki jelölt között.
◾ Választhatnak azok között akik az elmúlt 10 év alatt tönkretették az országot, és
◾ Azok között akik a normális társadalom, normális ország kialakításán vannak,ahol meg lehet élni tisztességes munkából és tisztességes bérekből.
◾ Választhatnak azok között akik a vajdasági magyar szavazatokat saját pozícióik megtartása és egyéni anyagi hasznuk miatt eladják a farkasnak
◾ És azok között akik kiálltak a demokratikus értékekért, a tisztességes, egyenes, gerinces magyar érdekképviselet mellett.
🇭🇺🇷🇸Most már rajtad,rajtatok, rajtunk múlik mit karikázunk április 3 -án ❗
➡️5️⃣✅ Együtt Szerbia győzelméért-Marinika Tepic ❗👍 #agyokeresvaltozasokert

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése