2022. március 15., kedd

FOTÓ: Ezzel a képpel rukkolt elő a VMSZ celeb papja a nagyböjti időszakban

 

Paskó Csaba, a VMSZ politikusa, gasztromindenese és celebje, cukrászda- és pékségtulajdonosa, illetve karmestere és zenekarvezetője, aki állítólag időnként papi szolgálatot is teljesít, egy igen komoly bőségtálas képet virított a közösségi oldalán.

Mindezt épp a nagyböjt időszakában – mégpedig nagyböjti pénteken, amikor szigorúan  tilos a húsfogyasztás minden 14. életévét betöltött hívő számára! – sikerült a politikai kuktának közzétennie, nyilván ezzel példamutató módon elöljárva is az önmegtartóztatásra buzdítva a híveket.

Paskó Csaba atya esetében nyilván nem ez az egyetlen visszás eset, hiszen az aktív közéleti tevékenységet vállaló kelebiai plébánost egyáltalán nem zavarja, hogy ateista ex-kommunista, politikusokkal veszi körül magát, vagy épp azzal a Pásztor Bálinttal, akit meg sem kereszteltetett az édesapja, a VMSZ elnöke.

Egyes hívek talán már azt is gondolhatják, hogy felcserélte a Biblia szavait némiképp Paskó atya, de emlékeztetnénk a szent szövegben az áll, hogy  “Az Úr az én pásztoromnem szűkölködöm” nem pedig az, hogy “Nem szűkölködőm, mert Pásztor az én uram”…

https://delhir.info/2022/03/14/foto-ezzel-a-keppel-rukkolt-elo-a-vmsz-celeb-papja-a-nagybojti-idoszakban%f0%9f%8d%96%e2%9b%aa%f0%9f%8d%97/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése