2022. március 31., csütörtök

Belenyugszunk?

2022. március 31. 13:07

💬 Drága barátaim megértek én mindent. De talán van egy erkölcsi vonal amit még a politikában sem szabad átlépni. Nem csak azért mert az erkölcsi mércék fontosak, meg azért mert az ajándékok osztogatása szavazatokért törvényileg tilos és büntetendő, hanem azért is mert a korrupció hosszú távon öl, butít,rombol. Elveszi a jövőt a mostani és az utánunk jövő nemzedéktől,pillanatnyi haszonszerzésért eladunk 4-8 évet az életünkből!
És miért? Azért, hogy a 12 délvidéki nábob még gazdagabb legyen mi meg még szegényebbek? A következő nemzedéket is elküldjük külföldre élni mert itt már nem lehet? Mivel vagyunk mi akkor különbek azoktól akik egy pirosért és egy szendvicsért mindenre képesek? Ennyit ér a bőrünk? Káposzta magvat és pár füzetecskét, színezőt? Ennyire lebecsülnek bennünket és mi erre hallgatunk? Ennyire tartjuk magunkat? Belenyugszunk?
Mivel vagytok különbek a haladó koalíciós partnertől? Egy a kuckó a kemencével? Miért vártok el korrupciós szavazatokat amikor a koalíciós partner még gazdagabb csomagot ad? Megéri korrumpálni a mindenkori szavazót és a gyerekeken keresztül kicsikarni azt a voksot? Ez politika? Program helyett káposzta magok?🤦👇
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése