2020. február 13., csütörtök

A csonoplyai Agroturs fizeti ki a termelőknek a Seb-Agrar adósságát

A csonoplyai Agroturs fizeti ki a termelőknek a Seb-Agrar adósságát

2020. február 13. 21:03
Ezzel a címmel jelent meg egy írás a Prosperitati Alapítvány honlapján, amelyben az áll, hogy a Seb-Agrar Kft. által átvett termények alapján keletkezett adósságok és a késedelem okán felszámolt és megállapított kártérítések kifizetését ma kezdték meg.
A csonoplyai Agroturs közleménye:
A csonoplyai Agroturs Kft. értesíti az érintett integrált mezőgazdasági termelőket, amelyek egyben Prosperitati Alapítvány nyertes pályázói is, hogy a Seb-Agrar Kft. által átvett termények alapján keletkezett, eddig ki nem fizetett adósságot teljes egészében átvállalta, az adósság kifizetése a mai nappal elkezdődött, a folyamat várhatóan rövid időn belül lezárul, és minden integrált termelő megkapja az átadott termény alapján a járandóságát, valamint a késedelem okán felszámolt és megállapított kártérítést is. Az elmaradt kifizetések lezárását követően a megkezdett projekt fenntartása érdekében megtesszük a megfelelő lépéseket.
A közleményből kiderül, azok, akik a Prosperitati Alapítvány nyertes pályázói voltak, megkapják a pénzüket, azok viszont, akiknek nem volt integrátori szerződésük, és a Seb-Agrarnak adták át a terményt, kénytelenek lesznek bírósági útra terelni az ügyet, ugyanis az ő tartozásukat nem fizeti ki a csonoplyai cég.
Seb-Agrar ügy: A gazdák öt hónapja várnak a pénzükre!



Az Agroturs Kft. fizeti ki a termelőknek a Seb-Agrar Kft. adósságát
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése