2020. február 23., vasárnap

„A legnagyobb gondunk, hogy nem tudjuk, hogyan lehet eljutni a hatalomváltásig”

„A legnagyobb gondunk, hogy nem tudjuk, hogyan lehet eljutni a hatalomváltásig”

2020. február 23. 10:20
„ Aleksandar Vučić államfő soha nem fog kiírni valamit, amit választásoknak hívnak úgy, hogy előtte már nem győzött” – jelentette ki Slobodan Stupar újságíró a Novi dan című műsorban az N1-en.
„Mindez bohózat. Ez most nem lesz választás. Választások akkor lesznek, ha a hatalmat átveszi az átmeneti kormány, megszervezi a megmérettetést úgy, hogy a külső tényezők bebiztosítanak mindent, elsőként azt, hogy a jelenlegi hatalomtartóktól elveszik a tévécsatornákat. Objektív tájékoztatást, egyenlő feltételeket kell teremteni, médiahozzáférési, anyagi és minden más szempontból egyaránt, legalább hat-hét hónapig az átmeneti kormány munkájának kezdetétől a választások előkészítéséig. Csak így lehetne valódi, bizonytalan kimenetelű választásokat tartani” – mondta Stupar, akinek a véleménye szerint a jelenlegi társadalom legnagyobb gondja az, hogy nem tudja, hogyan lehet eljutni a hatalomváltásig.
„Aki most hatalmon van, nem hajlandó onnan távozni, mert fél, hogy mi lesz vele hatalom nélkül. Azok, akik hatalomra akarnak jutni, az erőszakon kívül más módot erre nem látnak. Ha így tekintünk a dolgokra, meg kell állapítani, hogy az összetűzések irányába tartunk” – mutatott rá az újságíró.
Stupar szerint országunk gyorsított ütemben megy tönkre. „Kő kövön nem marad, ha nem tesznek valami komolyat az állam gazdasági, politikai és minden más értelemben történő stabilizálása érdekében” – szögezte le.
https://szabadmagyarszo.com/2020/02/23/a-legnagyobb-gondunk-hogy-nem-tudjuk-hogyan-lehet-eljutni-a-hatalomvaltasig/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése