2022. szeptember 20., kedd

Ludak na ulici opasan je po prolaznike, a ludak na čelu države opasan je po ceo narod

vucic-televizor
Foto: PrintScreen / Nova.rs

22/08/2021 20:22

Gostujući u emisiji “Bez ustručavanja”, general Božidar Delić, dugogodišnji saradnik Aleksandra Vučića i aktuelni zamenik predsednika u pokretu “Ljubav, vera nada”, pričao je o svom bivšem stranačkom kolegi i predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, kao i o vladajućoj Srpskoj naprednoj stranci.

Ta stranka počiva na jednom čoveku, to je kula od karata. On se bori. Nikad ne bih bio u njegovoj ulozi. Zadužio je svoj narod tako da ako bude počeo da vraća taj dug, zna se gde će završiti, na nekoj doživotnoj robiji. A čak i stotinu doživotnih robija je malo za ovo što je on uradio sopstvenom narodu – kaže general Delić.

– Ja čoveka lično znam, tolike godine smo bili zajedno i on je jednostavno bio sklon tome i imao te određene, da kažem, psihičke probleme. Imao je jednostavno urođeni osećaj niže vrednosti. Takvi ljudi su opasni kada dođu u poziciju. Kad imaš ludaka koji šeta ulicom, on je opasan za ljude koje sreće neposredno, ali kada imaš ludaka na čelu države – e onda je to opasno po ceo narod i po opstanak te države – rekao je Delić.

https://luftika.rs/general-delic-aleksandar-vucic-ludak/?utm_source=fb_page&utm_campaign=publer&utm_medium=Luftika&fbclid=IwAR32f39OEHfelPmp9bzq9s3niu2AyA7J9pkGe7S0v7eUyJwV_Nv57gCfV0U

+ Video

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése