2024. június 8. 17:06

A Tisza Párt, és Magyar Péter szombat délután a budapesti Hősök terén tartotta kampányzáró rendezvényét. Vasárnap 19 órára közös eredményváró bulira vár mindenkit Magyar Péter a Várkert Bazár elé. A Hősök terén arra kérte az egybegyűlt tömeget, hogy vasárnap este hét óráig senki se lankadjon.

Használjuk ki az utolsó órákat is, beszéljetek ismerősökkel, ismeretlenekkel, hogy csak együtt tudjuk megmenteni Magyarországot. Legyetek minden eddiginél aktívabbak az interneten is, posztoljatok, támogassátok a Tisza Párt jelöltjeit és listáját is – hívta fel a figyelmet Magyar Péter, aki szerint egyedül a Tisza Párt tudja kihívni a jelenlegi hatalmat.

Kiemelte, hogy Magyarország nagyszerű ország.

A hatalom remeg, mert érzi, hogy a szellemet már nem lehet visszazárni a palackba. Mindannyian tudjuk, hogy ez egy maratonban oltott gátfutás lesz, de végül közösen a legvastagabb falon is átmegyünk. Ne feledjétek, hogy végül mindig a jó győz! – idézi a HVG.hu Magyart. Arról is beszélt, hogy több barátra, tanításra van szükség, kevesebb félelemre, propagandára és több együttérzésre. A korrupcióról is beszélt, arra buzdította a tömeget, hogy tegyenek korrupciós bejelentéseket.  A HVG idézi, akkora tartogatják a korrupciós vizsgálatokat, amikor már nem Polt Péter lesz az ügyészség vezetője.

Vagyonosodási vizsgálat lesz minden politikus ellen – mondta Magyar, hozzátéve, holnaptól meglátja hol tartanak, és nem állnak meg, nem hagyják cserben az országot.

Képesek leszünk különbül vezetni ezt az országot, mint az elődeink- mondta, és hozzátette:

A magyar embernek újra lesz hangja Szabadkától Székelyudvarhelyig!

https://szmsz.press/2024/06/08/a-magyar-embernek-ujra-lesz-hangja-szabadkatol-szekelyudvarhelyig/