2024. május 20., hétfő

Kinek és miért hazudik a Magyar Nemzeti Tanács elnöke, a VMSZ korábbi alelnöke?

Kinek és miért hazudik a Magyar Nemzeti Tanács elnöke, a VMSZ korábbi alelnöke?

Már azon is meglepődtünk, hogy a Magyar Nemzeti Tanács az I. Délvidéki Médiatalálkozóra nem küldött meghívót a Családi Kört és a Szabad Magyar Szót kiadó Sajtószabadság Alapítványnak, valamint a Mária Rádió, illetve az Átlátszó Vajdaság szerkesztőségének, és az Észverés szerkesztőjének, azon pedig szó szerint megdöbbentünk, hogy Fremond Árpád, a Magyar Nemzeti Tanács elnöke szemrebbenés nélkül a Pannon Televízió kamerájába mondta, hogy ők minden médiamunkást megszólítanak, aki Vajdaságban tevékenykedik.

Ez a mai találkozó egy össztalálkozó, tehát minden médiamunkást megszólítunk, aki itt Vajdaságban tevékenykedik, viszont az elkövetkezendő időszakban is lesznek még olyan műhelymunkák, lesznek olyan szakmai egyeztetések, képzések, amellyel segíteni szeretnénk a médiában dolgozókat” – mondta Fremond.

Egy választási kampány kellős közepén, amikor a Vajdasági Magyar Szövetség több ezer eurót költ csak Facebook hirdetésekre, akkor a Vajdasági Magyar Szövetség korábbi alelnöke, az MNT jelenlegi vezetője megpróbálja becsapni, félrevezetni, megtéveszteni az embereket. Felmerül a kérdés, hogy az MNT vezetője tényleg azt hiszi, hogy mindenki szó nélkül elfogadja és elhiszi a hazugságot, és azok, akik közvetlenül is érintettek, csöndben szemet hunynak felette. Ha ezt gondolja, akkor ezúton is közöljük: Nem, nem fogunk hallgatni, és minden egyes hazugságra rá fogunk mutatni, már csak azért is, mert ez a sajtó feladata, nem pedig az, hogy a politikusokkal egy asztalnál ülve kiszolgálják a hatalmat.

https://szmsz.press/2024/05/20/kinek-es-miert-hazudik-a-magyar-nemzeti-tanacs-elnoke-a-vmsz-korabbi-alelnoke/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése